5 de November de 2015 Alicia

Torró solidari en benefici de les malalties minoritàries #torrorac1

Bona tarda us enviem notícia que creiem molt important per a nosaltres.
Torrons Vicens i RAC1 creen un TORRÓ SOLIDARI , on tots els beneficis obtinguts de la venda del #torrorac1 van destinats íntegrament a l’Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona, concretament a la investigació de les malalties minoritàries, que afecten 1 de cada 4 infants atesos cada dia en aquest hospital.


 
Preguem feu la màxima difusió.
Us deixem un enllaç des d’on ho podeu compartir:
 

 

Primer tast del jurat per escollir el TORRÓ RAC1 30/10/2015
Ja està en marxa el torró de RAC1!
Avui, 30 d’octubre, a les 11 h, s’ha reunit el jurat per escollir el Torró RAC1.
A la trobada, al restaurant Tickets de Barcelona, hi eren Àngel Velasco, director de Torrons Vicens, el xef i empresari Albert Adrià, el Sr. Marcel·lí, del Versió RAC1, Xavier Pérez Esquerdo, de La segona hora, Eduard Pujol, director de RAC1, i Emma Martínez Vernis, directora de màrqueting de RAC1.
Tots ells han fet el primer tast dels torrons que Torrons Vicens ha creat a partir de les propostes més repetides i suggerides pels oients. Tot ha estat dirigit per David Gil Rovira, cap de producció i creativitat de pastisseria dels restaurants del grup elBarri.

 

Ha estat una elecció molt debatuda i, de la barreja d’ingredients de diverses receptes i la genuïnitat del jurat, sembla que ja tenim el torró de RAC1 en marxa!
Divendres, 20 de novembre, el Versió RAC1 amb Toni Clapés el presentaran en primícia des d’Agramunt.
I, a partir del 21 de novembre, el torró solidari de RAC1 es podrà comprar a les botigues de Torrons Vicens, als supermercats on es distribueixen torrons Vicens i a la seva botiga per internet.
Tots els beneficis obtinguts de la venda del #torrorac1 van destinats íntegrament a l’Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona, concretament a la investigació de les malalties minoritàries, que afecten 1 de cada 4 infants atesos cada dia en aquest hospital.

 

Salutacions

 

Anna

 

Federació Catalana de Malalties Minoritàries-FECAMM
Hotel d’Entitats Can Guardiola
C/ Cuba,08030 Barcelona                                                          
Telf: 93.311.06.15                   

Contact