19 de October de 2015 Alicia

Tercera sessió cinema “autism friendly”

CinemaXtots_Atrapa_Bandera_F

CinemaXtots_Atrapa_Bandera_D

Bon dia a tothom,
Desprès de l’èxit de les anteriors sessions de cinema per a tothom, pensades pels nens i nenes amb autisme hem organitzat una de nova. En aquesta edició la pel·lícula serà: ATRAPA LA BANDERA, una peli d’animació familiar i d’aventura, en la que els protagonistes hauran de salvar la Terra fent un viatge a la Lluna.

La intenció és oferir una activitat de cinema en família oberta a tothom però amb una sensibilitat específica a les necessitats de les persones amb Trastorn de l’Espectre Autista. La sessió serà el pròxim diumenge 25 d’octubre a les 12 del migdia als cinemes Filmax GranVia del Centre Comercial Gran Via 2 de L’Hospitalet. Trobareu tota la info de les característiques de la sessió als document adjunts. La entrada-donatiu de la sessió es de 5 eu (excepte socis que tenen condicions especials). Agraïm la col·laboració de Filmax GranVia que fa possible les sessions de cinema per a tothom.

Les entrades les podeu reservar enviant un correu electrònic a (aprenem.atencio@gmail.com) indicant el número d’entrades que desitgeu i s’han de recollir i pagar el mateix dia de la sessió a partir de les 11.00h. També podeu venir directament i adquirir la vostra entrada el mateix dia.

I sobretot, podeu convidar a tothom!!
Us hi esperem!!!


Lidia Garcia
Directora

Associació Aprenem

C. Escultors Claperos 34, Ppal
08018 – Barcelona
Tel. 93 182 49 38 / 693 725 256

http://www.associacioaprenem.org/

https://twitter.com/AprenemAutisme

https://www.facebook.com/Aprenem

Contacto