L’equip

  • Som 11 persones que pensem que col·laborar vol dir implicar-se i comprometre’s en allò que hom creu i que no val no intentar canviar les coses que no ens agraden.
  • Som 11 pares i mares que volem un món diferent per als nostres fills i filles, que volem que visquin des d’infants la realitat social i es facin seus els canvis, que són possibles.
  • Som 11 professionals de la gestió que portem molts anys de trajectòria i molta experiència en organitzacions molt diverses.
  • Som 11 membres de la societat que pensem que els canvis més potents els genera la societat civil i que les petites transformacions tenen impactes que s’estenen.
  • Som 11 sòcies i socis que compartim la idea que la col·laboració genera sinèrgies que canvien les coses i volem fer un pas endavant i posar-ho en pràctica.
Som 11 persones, dones i homes compromeses amb el present per fer un futur millor, que hem decidit donar forma a una idea basada en la solidaritat i el talent.

Camino Calvo, Sílvia Cambra, Albert Fernández, Jordi Gay, Marta Grau, Consol Ibáñez, Xavier Lamarca, Judit Murlans, Joan Plans, Montse Pichot i Alícia Roca.

 

L’expertesa

A Gestió Solidària comptem amb el suport de la Comissió d’Experts i Expertes, un grup de persones amb trajectòries professionals de llarg recorregut que col·laboren directament en tot el procés, mitjançant l’aportació de coneixement i expertesa en diferents àmbits empresarials.

Experts

La coordinació

Per poder tenir Professionals Solidaris a totes les zones, hem creat la figura del coordinador, a Catalunya comptem amb un Coordinador de Girona i un Coordinador al Camp de Tarragona.

Amb ells podem abarcar projectes en més territori i amb Professionals més pròxims.

Coordinadors

Gestió Solidària en 90 segons

Video

Contacte