L’equip

  • Som 11 amics que pensem que col·laborar vol dir implicar-se i comprometre’s en allò que hom creu i que no val no intentar canviar les coses que no ens agraden.
  • Som 11 pares i mares que volem un món diferent per als nostres fills i filles, que volem que visquin des d’infants la realitat social i es facin seus els canvis, que són possibles.
  • Som 11 professionals de la gestió que portem molts anys de trajectòria i molta experiència en organitzacions molt diverses.
  • Som 11 ciutadans que pensem que els canvis més potents els genera la societat civil i que les petites transformacions tenen impactes que s’estenen.
  • Som 11 sòcies i socis que compartim la idea que la col·laboració genera sinèrgies que canvien les coses i volem fer un pas endavant i posar-ho en pràctica.
Som 11 persones, dones i homes compromeses amb el present per fer un futur millor, que hem decidit donar forma a una idea basada en la solidaritat i el talent.

Marta Badet, Camino Calvo, Albert Fernández, Jordi Galli, Marta Grau, Consol Ibáñez, Xavier Lamarca, Judit Murlans, Joan Plans, Montse Pichot i Alícia Roca.

 

L’expertesa

A Gestió Solidària comptem amb el suport de la Comissió d’Experts, un grup de persones amb trajectòries professionals de llarg recorregut que col·laboren directament en tot el procés, mitjançant l’aportació de coneixement i expertesa en diferents àmbits empresarials.

Experts

La coordinació

Per poder tenir Professionals Solidaris a totes les zones, hem creat la figura del coordinador, a Catalunya comptem amb un Coordinador de les comarques de Girona i una Coordinadora de les comarques de Lleida.

Amb ells podem abarcar projectes en més territori i amb Professionals més pròxims.

Coordinadors

Gestió Solidària en 90 segons

Video

Contacte